duminică, 20 martie 2011

The alcohol destroys me

O schimbare nouă trebuie făcută urgent, să redevin eu ceea veche. Greu de atins , simpatică , drăguţă şi mai ales ceea care nu trece măsura de o bere două... Ceea care nu plânge la beţie , care nu face pe dracu-n patru pentru orice căcat , ceea care nu are nevoie de atenţia întregii lumii.
Am realizat că lumea este altfel decât o văd eu prin ochii mei verzui , am realizat că merită să fi bună cu toţi , chiar şi cu cei care te urăsc să le arăţi că tu eşti om şi şti să te comporţi atare. Ci mereu să fi tu însăţi .
Nu cred că îmi va fi dor de aceste sâmbete patetice. M-am comportat stupid , patetic şi imatur mereu ;Gata cu fata prostuţă , gata cu "bitchy stile". New old me trebuie să revină. O bere nu-mi strică , dar cinci da. O guriţă de vodkă nu-mi strică , dar o sticlă da!
Alcoolul îmi distruge totul , dar mă distruge pe mine în primul rând. Nu mai vreau să fiu aşa , până acum am crezut că asta îmi va aduce vanitate , mi-a adus. Credeam că asta îmi aduce popularitate , mi-a adus. Dar nu credeam că asta mă va face să îmi fie ruşine de prietenii mei , a doua zi după o beţie ,sau în general după beţie. Nu credeam , dar acum cred şi regret.


4 comentarii:

  1. Infantil! Mult prea infantil! :) Si totusi captivant (de vreme ce am pierdut juma' de ora citind ce scrii pe blog). Cati ani zici ca ai?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu conteaza cum este redactata povestea,atata vreme cat este captivanta,dupa cum zici tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. :) dupa betie :) bine spus... acest post imi pare a fi scris dupa betie.. des intalnitul ´nu mai fac´.. mi-a placut imaginea pe care ai ales-o cu Absolut vodka.. iti sugerez pentru data viitoare putin Absinth :D

    RăspundețiȘtergere
  4. OU FIERT : Am 15 ani, şi mă bucur că ţi se pare captivant.
    PSIHOPATUL: Mulţumesc Adrian că îmi eşti alături!
    ANDREYNEPOTU: Mă bucur că îţi place imaginea aleasă , şi voi încerca să nu uit şi a data viitoare să adaug o imagine cu Absinthul.

    RăspundețiȘtergere