marți, 25 ianuarie 2011

Here I am!

Toate bune şi frumoasă , să zicem aşa de ochii soacrei. Au trecut câteva luni , vreo două-trei de când nu am m-ai scris pe blog , nici nu am prea avut eu aşa inspiraţie să îmi amintesc de blog şi să încep să îmi povestesc prin răscolitul amintiriilor totul.
Timpul trece şi nimeni nu îl opreşte. Asta toţi o ştiu , noi prieteni , noi iubirii , noul an şi el a venit rapid.
2011 , se presupune că ar fi un an prost din punct de vedere financiar , aşa este , dar un an spornic din punct de vedere amoros , nu este aşa. De ce? Pentru că nu este. Prea mulţi prieteni pe care i-am cunoscut de curând sau îi cunoşteam de mai de mult au început să se despartă rând pe rând ; eu aia fericită priveam şi spuneam sec "ce aveţi frate toţi ?!" spune-am fără să cunosc cum este , apoi când totul a mai încetat slăbuţ a fost şi rândul meu :P. no că asta-i soarta şi cursul ei nu o poţi schimba.
Dar cum de vreo câteva post-uri în 'coa numai de iubire şi chestii de-astea am scris , parcă ar fi timpul să m-ai schimbăm subiectul? Sau nu? Eh , este "mind of wandering child" deci este mintea mea , dar eu aciule' zic real life , uhm scary.
Bun... să nu începem cu un deci. Afară ninge , frumos , dar nu prea; iubesc iarna , dar nu exagerat cum este acum , zăpadă , zăpadă şi iar zăpadă. e prea frig şi am răcit! Măsa pe gheaţă!
Eh şi astea fiind spuse m-ai trag o ocheadă pe fereastră şi realizez că s-a întunecat şi eu tot nu am inspiraţie pentru a scrie în acest post...
Să zâmbim şi să continuă cu paşii simplii şi plin de elenganţă , printre nămeziile albicioase ca laptele de zăpadă şi să ne bucurăm că încă suntem noi neschimbaţii de vremea ceea rea şi de norii negrii năpustiţi deasupra noastră...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu